Linkkado, je
persoonlijke gids voor elk relatiegeschenk

Aangenaam, wij zijn Mia en Rudi. Professioneel de twee zaakvoerders van je relatiegeschenkenpartner Linkkado en in het echte leven een even hechte tandem.
Mia: “Hallo, ik ben Mia! Met mijn HR-achtergrond weet ik dat de juiste waardering voor je medewerker het verschil maakt in een bedrijf én bij klanten.”
Rudi: “Dag, ik ben Rudi en met mijn organisatorisch talent zorg ik voor een relatiegeschenk dat perfect aan jouw wensen beantwoordt.”

Waarom we ons zo aan je voorstellen? Omdat direct contact en persoonlijke service voor ons zeer belangrijk zijn én voor jou het verschil maken.

Linkkado bespaart
je tijd en zorgen

Al meer dan 20 jaar geleden startten we samen Linkkado. We zijn dan ook twee ervaren en gedreven gidsen die je graag de juiste weg wijzen doorheen het uitgestrekte landschap van relatiegeschenken, gadgets, business gifts en give aways.

Elk jaar bezoeken we binnen- en buitenlandse beurzen op zoek naar de nieuwste trends en originele cadeaus.

Verspil als bedrijfsleider, HR- en marketingafdeling geen tijd en energie met het zoeken naar een relatiegeschenk.
Wij ontzorgen je met een snelle oplossing op maat.

Krijg altijd gratis én
vrijblijvend advies op maat

Wat de gelegenheid of je doelgroep ook is, dankzij onze uitgebreide kennis van de markt kunnen we je perfect helpen met het vinden van een uniek relatiegeschenk.

Heb je al een beeld voor ogen wat je zoekt? Heb je nog geen enkel idee? Of heb je een vaag idee en weet je nog niet in welke richting te zoeken?

We nemen graag de tijd voor je tijdens een persoonlijk contact en garanderen je met onze ervaring en expertise dat we je het ideale geschenk bezorgen.Doe nu je voordeel en vraag zonder enige verplichting ons advies op maat.

“We nemen altijd de tijd om je het
perfecte relatiegeschenk te adviseren.”

Persoonlijke service,
daar gaan we ver voor

Gemaakte afspraken, vooropgestelde deadlines … Voor ons is een woord geen woord, maar een heilig engagement. Klein of groot budget. We ontvangen je graag in onze toonzaal waar we altijd de tijd nemen om je het perfecte relatiegeschenk te adviseren. Daar kan je zelf ons uitgebreide assortiment ontdekken en uitproberen en geven we je alle advies om het ideale geschenk te selecteren en te combineren.

 Ook op onze webshop kan je 24/7 terecht. Liever een afspraak bij jou? Geen probleem, we komen met evenveel plezier naar je toe!

Video afspelen

Ons sociaal engagement,
o zó belangrijk

Bij Linkkado hechten we veel belang aan ons sociaal engagement. We trachten onze slogan ‘geschenken uit het hart’ dan ook zoveel als mogelijk te integreren in onze activiteiten. Waar mogelijk doen we een beroep op partners uit de sociale economie en werken we graag mee aan een duurzamere wereld. Met een Linkkado-relatiegeschenk maak ook jij de wereld een stukje duurzamer, inclusiever en beter.

Maak ook het verschil met je relatiegeschenk 

Wij geven om
onze klanten