1001 relatiegeschenken,
één huis van vertrouwen

Weet je precies welk relatiegeschenk je wil? Heb je al een idee voor een cadeau maar geen concrete oplossing? Of zoek je nog inspiratie voor jouw business gift? Check dan zeker onze webshop.

Vind je niet meteen het juiste product? Geen nood. Niet alle producten staan online. Neem dus zeker contact met ons op, want meer dan waarschijnlijk kunnen we je speciale wens toch vervullen. Linkkado adviseert je graag hierin.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken, gewoon de max!

Wil je jouw relatiegeschenk graag met een bepaalde opdruk, een gegraveerde inscriptie of een geborduurd logo? Er is zoveel mogelijk om je cadeau te personaliseren!

Niet ieder artikel kan altijd met dezelfde druktechniek gepersonaliseerd worden. We geven je dan ook graag advies over alle mogelijkheden. Wel garanderen we je een kwaliteitsvolle afwerking en een vlotte, snelle levering: we dragen er namelijk eigenhandig zorg voor

Maak een afspraak

Een duurzaam geschenk,
een verantwoorde investering

Met een duurzaam relatiegeschenk geef je als bedrijf of organisatie een positieve, dubbele boodschap. Je toont je bezorgdheid en verantwoordelijkheid voor de wereld om ons heen én je geeft mee dat je ook betrokken bent met het welzijn van de ontvanger. Linkkado staat voor kwaliteitsvolle en dus duurzame relatiegeschenken, en heeft een uitgebreide keuze eco-vriendelijke en biologische producten.

Onze relatiegeschenken,
net dat ietsje méér

Als bedrijf je werknemers een mooie blijk van waardering geven? Wil je een trouwe klanten bedanken voor hun vertrouwen? Of als evenement deelnemers of bezoekers een mooi aandenken schenken? Zoek je een bepaald thema? Een seizoensgebonden gift? Iets mooi gepersonaliseerd? 

Linkkado heeft het voor je. 

“Een kwaliteitsvolle afwerking en een vlotte
levering we zorgen er eigenhandig voor.”