Sociaal engagement
uit het hart

Bij Linkkado vinden we ons sociaal engagement uitermate belangrijk. Daarom schakelen we bij bepaalde activiteiten zoals het produceren, afwerken, verpakken of assembleren van onze relatiegeschenken zoveel mogelijk de sociale economie in. Zo doen we bijvoorbeeld beroep op Arbeidskansen vzw die kwetsbare groepen in de maatschappij ondersteunt. Met Linkkado als partner maak ook jij als maatschappelijk verantwoorde onderneming of organisatie met elk relatiegeschenk de wereld een stukje warmer en inclusiever.

Video afspelen

Een warm sociaal hart,
ook voor onze viervoeter

Onze sociale betrokkenheid geven we op diverse manieren gestalte. Zo zijn we grote dierenvrienden, maar maken we er een erezaak van om onze hondjes niet in het commerciële circuit te kopen. Onze huidige officedog Cora bijvoorbeeld komt niet van een kennel of broodfokker maar hebben we ze meegebracht uit een Grieks dierenasiel. En of ze hier happy is!

Een relatiegeschenk van
Linkkado is een sociaal gebaar

We willen met Linkkado ook op sociaal vlak een positief verschil maken. Gedreven door ons motto ‘geschenken uit het hart’ zetten we steeds de mens centraal, zowel in de relatie met onze klanten als bij onze werking.
“De sociale insteek van Linkkado maakt
voor hen, ons én hun klanten een verschil.
Dat heet win-win-win!”